Blog

 • afbeelding van chris

  Moederdag: zeg het met bloemetjes!

  Zondag 12 mei is het opnieuw Moederdag. Ook bekend als Moederkesdag, Fête des Mères, Happy Mother’s Day, Dia de las Madres.
  Hoe je het ook zegt, het gevoel blijft hetzelfde: mama, we zien je graag!

  Moederdag is die speciale dag voor mama, die over de hele wereld wordt gevierd, elke keer anders, altijd uniek.

  Lees verder →
 • De paasvakantie is voorbij en het wordt zo stilaan de periode van de lente- en communiefeesten. De komende weken zullen we onze spruiten een onvergetelijke dag bezorgen en dat kan niet zonder een bloemetje.

  Bij Passie Voor Bloemen kan je uiteraard terecht voor de florale omkadering van het feest, maar we zouden Passie Voor Bloemen niet zijn als we niet een stukje verder gingen :)

  Lees verder →
 • Het is ondertussen maart, maar de winter is nog steeds in het land... en we hebben het niet alleen koud, we missen ook kleur en frisse buitenlucht...
  Er bestaat een remedie voor deze sombere dagen... bloemen! Want met bloemen halen we zowel kleur als de natuur in huis. Ondanks het feit dat het weerkundig bijna lente is, zijn we in maart nog altijd veel binnenshuis en daarom is de connectie met de natuur - via bloemen - nog steeds belangrijk.

  Lees verder →
 • Binnenkort is het Valentijn en dan is het voor floristen weer een drukke tijd. Om hun liefde te vieren kiezen velen nog steeds voor een mooie ruiker bloemen en dat is een goede keuze, want een bloem is zoveel persoonlijker dan een flacon parfum of een doos pralines.

  Lees verder →