Maak het lente- of communiefeest van zoon- of dochterlief onvergetelijk met bloemen!

De paasvakantie is voorbij en het wordt zo stilaan de periode van de lente- en communiefeesten. De komende weken zullen we onze spruiten een onvergetelijke dag bezorgen en dat kan niet zonder een bloemetje.

Bij Passie Voor Bloemen kan je uiteraard terecht voor de florale omkadering van het feest, maar we zouden Passie Voor Bloemen niet zijn als we niet een stukje verder gingen :)

Vaak worden lente- en communiefeesten georganiseerd in het teken van een speciaal thema. We denken aan thema’s rond tv- en filmsterren, snoep of sportvedetten bijvoorbeeld. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze bloemen- en plantendecoratie perfect afstemmen op het thema dat je gekozen hebt voor je feest. Deze afstemming gebeurt uiteraard met kleuren, maar ook met eventuele decoratieve elementen en met het soort bloemen dat we selecteren. Heb je specifieke versiering voorzien of is je thema een bepaalde kleur, ook daar kunnen wij met onze bloemen en boeketten perfect op aansluiten.

Bij Passie Voor Bloemen willen we niet alleen dat je lente- of communiefeest af en geslaagd is, maar ook dat je communicant of je lentefeester, en je gasten een onvergetelijke dag beleven. Dit is uiteraard het resultaat van een goede locatiekeuze en lekker eten, maar ook van de bloementoets die discreet of uitdrukkelijk wordt aangebracht.

Wil jij ook zorgen voor kleur en de juiste bloementoets op je feest? Aarzel dan niet en contacteer ons snel zodat we er samen iets moois van maken. Het is nog niet te laat :)

Lies en Davy

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.