Valentijn: de gelegenheid om je liefde te benadrukken met kleur

Binnenkort is het Valentijn en dan is het voor floristen weer een drukke tijd. Om hun liefde te vieren kiezen velen nog steeds voor een mooie ruiker bloemen en dat is een goede keuze, want een bloem is zoveel persoonlijker dan een flacon parfum of een doos pralines.

Voor bloemenspeciaalzaak Passie Voor Bloemen is Valentijn een van de eerste hoogtepunten van het jaar. Met raad en daad staan Davy en z’n team de vele klanten bij die in de aanloop naar 14 februari in de winkel een boeket komen kopen om hun geliefde te verwennen. Goed luisterend naar de wensen van de klanten, adviseert het team van Passie Voor Bloemen wat de kleur, de geur en de samenstelling van het boeket betreft. Bepaalde kleuren wekken immers bepaalde emoties los: rood is de kleur van de passionele liefde, roze de kleur van de prille liefde, en wit staat voor puurheid en eenvoud.

Davy en z’n team personaliseren de boeketten verder met het aanbrengen van de juiste kleurencombinaties en met de manier van inpakken, die voor deze gelegenheid best wat feestelijker mag zijn.

In de aanloop naar Valentijn toe moet je als bloemenspeciaalzaak ook weten welke bloemen het goed doen in deze periode. Er zijn de klassiekers als rozen, tulpen en orchideeën, maar ook wie al eens durft moet aan z’n trekken komen... Waarom niet eens kiezen voor een gerbera, een amaryllis of een helleborus? Passie Voor Bloemen weet welke combinatie van bloemen voor jou (en je geliefde) het verschil zal maken!

Naast de vele klanten die de winkel in de Valentijnsperiode een bezoekje brengen, moeten we als bloemenspeciaalzaak ook veel boeketten bezorgen. Het is niet alleen druk in de winkel, ook moeten we logistiek goed georganiseerd zijn; we moeten er immers voor zorgen dat de talrijke bestelde boeketten tijdig worden geleverd. En hoewel dat zeker geen sinecure is, pakken we ook deze bestellingen met de lach aan.

Valentijn is de gelegenheid waarbij geliefden elkaar graag extra verwennen en we dragen hier graag onze steentje aan bij. Vind jij evenwel dat je partner niet enkel op Valentijn mag genieten van gepersonaliseerde bloemenpracht, dan moet jij misschien eens overwegen om een van onze vele abonnementenformules te nemen... zo zetten we je partner tweewekelijks of maandelijks in de bloemetjes...

Tags: 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.